Kampioenenhuldiging 2023 op zaterdag 18 november

Kantine Breugelheide ( crossterrein )

Dit jaar zal de kampioenenhuldiging doorgaan op zaterdag 18 november en dit doen we net als vorig jaar in onze eigen kantine op de Breugelheide .  

De huldiging zal gebeuren in twee fases , namiddag voor de jeugd en ’s avonds voor de volwassenen .

Tijdens deze dag worden de drie eersten van het kampioenschap gevierd.

De jeugdpiloten van initiatie tot en met junioren en aspiranten zijn welkom vanaf 15 uur waarna deze in de loop van de namiddag hun trofee in ontvangst mogen nemen .

De volwassen piloten vanaf 15 jaar zijn welkom vanaf 19 uur en zullen in de loop van de avond hun trofee ook in ontvangst mogen nemen .

Bij de debutanten is er geen kampioenschap voorzien , dit is onze instapreeks .

Even ter herinnering : zoals het reglement het zegt tellen al de wedstrijden en of reeksen die ingericht zijn door motorclub Lille en ook effectief gereden zijn geweest . Zijnde dit jaar na enkele spijtige afgelastingen 8 wedstrijden , 16 reeksen . Van deze 16 reeksen moet je er twee reeksen aftrekken zodanig dat je een maximum van 14 mee te tellen reeksen hebt . Heb je toevallig een wedstrijd niet meegereden dan hoef je niets af te trekken  van reeksen aangezien je dan aan je maximum zit .

Belangrijk ! De piloten die gehuldigd worden en aanwezig zullen zijn moeten dit wel laten weten voor 22 oktober zodanig dat we voor de nodige trofeeën kunnen zorgen en dit op volgende contactadressen :

Vic Bosch : bosch.vic@telenet.be , tel. 0496 826298

Jef Leysen : jef@mc-lille.be , tel. 0477 557681

Webmaster : webmaster@mc-lille.be

Motorclub Lille vzw hoopt dat u aanwezig kunt zijn op deze dag . Indien je niet aanwezig bent verlies je uiteraard het recht op uw trofee .

Sportieve groeten .

Mc-Lille vzw