Uitleg

Verplicht inschrijven

Om te kunnen komen trainen bij MC Lille dient men zich verplicht vooraf in te schrijven via de website. De vrije trainingen vinden namelijk plaats in groepen, gebaseerd op de vaardigheden van de piloot. Dit doen we uiteraard om ongevallen te voorkomen. We willen ten alle tijden voorkomen dat iemand die voor het eerst op een crossmotor stapt losgelaten wordt tussen zeer ervaren rijders. Via het inschrijfformulier in het menu Trainingen kan men aangeven op welk niveau men zit.

Vanaf wanneer inschrijven

De inschrijvingen voor de vrije trainingen in het weekend openen vanaf woensdagavond 19:00. Voor de woensdag en donderdag is dit tijdstip vanaf zondagavond 19:00. Als men niet kan komen naar de vrije trainingen in verband met welke reden dan ook wordt het zeer op prijs gesteld om zich af te melden via de e-mail. Dit uiteraard om bij eventuele drukte andere piloten de kans te geven zich alsnog in te schrijven.

Gevlakt of niet gevlakt

Voor de wat gevorderden piloten wordt het circuit speciaal op donderdag niet gevlakt. Hou er ook rekening mee dat indien er weinig piloten zich hebben ingeschreven (meestal op donderdag) dat er niet per groepsindeling wordt getraind. Indien dit het geval is dan zijn het gewone vrije trainingen.

Prijzen van de trainingen

De kosten voor de training bedragen 10 Euro voor de 50 en 65cc, 15 Euro voor de 85cc en 20 Euro voor alles boven de 85cc.